tripadvisor Instagram
Chambres d'hôtes Provence France Bed and breakfast Provence France Gästezimmer Provence Frankreich Camere d'Ospiti in Provenza Habitación de huésped en  Provenza Francia Gastenverblijven Verhuur Provence Маленький отель в Провансе Cama e Pequeno-almoço Provença プロヴァンスのベッド&ブレックファースト Provence bölgesindeki Sizin Oda ve kahvalti Bed and breakfast
Château Talaud

Chateau Talaud : Kasteel & Park

Welkom op Château Talaud, voorheen de residentie van Markies Grille d'Estoublon, gebouwd in de 18de eeuw in het hart van de Comtat Venaissin en de zonnige Provence, vlakbij de culturele stad Avignon.

Aangenaam omgeven door Côtes du Ventoux wijngaarden, biedt het Kasteel u vijf grote kamers, waarvan de decoratie trouw is aan de keuze van destijds en verenigd is met het hedendaagse comfort.

Hier vindt u rust en sereniteit, in de tuin, aan het oude bassin, in het park of aan de voet van de wijngaard. Met de warme en enthousiaste ontvangst van Conny en Hein Deiters-Kommer wordt uw verblijf op Château Talaud een dierbare herinnering.

De tuin van het Kasteel, met uitzicht op het bassin en de oorspronkelijke poort. De ideale plek in de zomer voor het genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet.

© Chateau Talaud in Provence - site "Full responsive Design" webmaster - photography Peter Kooijman, www.peterkooijman.nl - ovh